Hirdetés

Az Overwatch 2 játékosai számíthatnak majd több crossover eseményre is

|

A One Punch Man buli láthatóan sikeres volt, így a Blizzard felbátorodott: több hasonló eseményre kalanddal is készülnek a fejlesztők.

Hirdetés

Az Overwatch 2 egyik legfontosabb változtatása az volt, hogy a fejlesztők a fizetős megoldást F2P modellre cserélték. Ennek a váltásnak megvoltak a maga nehézségei, és a mai napig sokan visszasírják a szintezésért járt loot dobozokat.

A ládák nem térnek vissza, de ingyenes jutalmak már egyre gyakrabban bukkannak fel a játékban, ami alapvetően egy nagyon jó hír. A legutóbbi ingyenes skin egy One Punch Man crossover esemény kapcsán érkezett, amivel együtt egy rakat más anime-ihletésű szerelés és kozmetikai apróság is befutott.

Hirdetés

Az Overwatch világának karakterei technikailag a mi valóságunk jövőjében élnek, ezért a Blizzard úgy oldotta meg a crossover eseményt, hogy nagy One Punch Man rajongókat csinált az érintett karakterekből. Kiriko, Soldier és a többiek technikailag cosplayerek lettek az Overwatchon belül, ami egy egész jó narratív magyarázatot adott arra, hogy Doomfist hirtelen miért pózol Saitama szerelésében.

Ettől függetlenül a fejlesztőcsapatnak megvolt az aggodalmai azzal kapcsolatban, hogy hogyan fogadják majd a játékosok a világok összeállását. Mint kiderült, nagyon nagy örömmel:

"Jó látni, hogy szeretettel fogadtátok a One Punch Man crossover eseményt. Mi aggódtunk, hogy még egy ilyen király anime világánál is gond lesz az univerzumok összemosásával. Amikor bejelentettük az eseményt, akkor elmondtuk nektek, hogy hogyan állunk ehhez az egészhez, és ti, játékosok láthatóan egyetértettetek velünk. A One Punch Man alkalom népszerűsége megadta nekünk az önbizalmat ahhoz, hogy más, hasonló eseményeket is összehozhassunk majd a jövőben."

Szóval a partiszekér nem áll meg: lesznek még jövőbeli nagy crossover események. Ti milyen vendégszereplőket szeretnétek látni az Overwatch 2-ben?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)