Hirdetés

Az Overwatch 2 kapcsán megnyíltak a fejlesztők, a bétáról is szó esett

|

A Blizzard Overwatch 2 csapata nyitott egy kérdezz-felelek topikot a játék hivatalos Reddit oldalán, és pár fontos kérdés kapcsán igyekeztek érdemi válaszokat adni.

Hirdetés

Az Overwatch csapata ugyan elvesztette Jeff Kaplanjét, de láthatóan izgatott az érkező Overwatch 2 kapcsán. A srácok pörgetik az interjúkat, és nem győznek mesélni a fejlesztésről, ezért is nyitottak egy Reddit topikot, ahol megengedték a közönségnek, hogy kifaggassák őket.

A kérdések nagy része arra vonatkozott, hogy adott hőssel mi a helyzet, vagy hogy melyik skint volt a legnehezebb összerakni, de volt pár fontosabb téma, amit a srácok készségesen kommentáltak.

Hirdetés

Voltak, akik érdeklődtek azzal kapcsolatban, hogy lesz-e béta, ami tekintettel az Overwatch 2 egyedi helyzetére nem kifejezetten egyértelmű. A technikai vezető, John Lafleur hozta is a jó hírt:

"Majdnem biztos, hogy igen. Ha tudnám, hogy mikor, akkor sem mondhatnám el. Ha elmondanám, akkor meg kellene öljelek. Mondjuk a jelenlegi vezetőnk, Aaron Keller a legnagyobb szivárogtatónk, szóval nála végülis próbálkozhattok."

Másik fontos téma volt a többjátékos címeknél népszerűvé vált platformok közti teljes átjárhatóság, ami jelenleg hiányzik az Overwatch különböző verzióiból.

"Meglehetősen izgatottak vagyunk a lehetőségek kapcsán, de ma még nem tudunk bejelenteni semmit ezzel kapcsolatban. Annak lenne a legtöbb értelme, ha a platformok közötti játékkal kezdenénk a rendszerek összekapcsolását, tekintettel a feladat meglehetősen komplex természetére. Azt, hogy az eredményeiteket egyik platformról a másikra vihessétek, az egy későbbiekben megoldandó kihívás lehetne."

Ez nagyon úgy hangzik, mint valami, amit már komolyan átgondoltak a srácok, de azért még hagyjuk a pezsgőt a hűtőben.

Az utolsó fontosabb téma a ping rendszer, amit az Apex Legends után minden lövölde beépített a kommunikációs eszköztárába. Az Overwatch csapatának ezzel kapcsolatban is voltak bizalomgerjesztő hírei, melyek egyenesen Aaron Kellertől érkeztek.

"Abszolút fontolgatjuk a dolgot. A helyzet az, hogy van egy prototípusunk a rendszerből, amit a belső teszteléshez használt verziónkban használunk is. Nem szokásunk ígérgetni olyan dolgokat, amiket még nem jelentettünk be hivatalosan, és nem tervezem ma megtörni ezt a hagyományt (bár biztos vagyok benne, hogy ez még ma be fog még következni), de ez egy izgalmas lehetőség, aminek problémáival jelenleg is foglalkozik a csapatunk."

Az Overwatch 2 hatalmas változásokat fog hozni rengeteg új tartalom mellett. Megjelenési dátumunk még mindig nincs, de jövőre remélhetőleg már a folytatással fogunk játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)