Hirdetés

Az Overwatch 2 One Punch Man tartalmakat, randiszimulátort és sok más újdonságot kap

|

Még ma este be fog futni egy méretes Overwatch 2 frissítés, ami rengeteg változtatást és extrát hoz magával

Hirdetés

A Blizzard egy nagyon izgalmas blogposzttal és trailerrel mutatta be az Overwatch 2 harmadik szezonját, ami rengeteg tartalmat ígér. A következő néhány hétben mind az anime rajongók, mind az e-sport szerelmesei megkapják majd, amit (a stúdió szerint) akartak.

A Season 3 hoz egy új battle passt, ami ma este, február 7-én fog debütálni. Ezzel együtt megérkezik az Antarctic Peninsula nevű új pálya a Control módhoz. A friss szezonbérlet és helyszín mellett új lehetőségeket is kapunk arra, hogy játékbeli valutát gyűjtögethessünk.

Hirdetés

A fentiek már önmagukban jól hangzó újdonságoknak tűnnek, de a Season 3 tele lesz kisebb-nagyobb eseményekkel és extra tartalmakkal. Kezdésnek kapunk egy randiszimulátort (bárhogy is működjön ez az Overwatchban) február 13-án, valamint Overwatch World Cup tartalmakat valamikor a hónap végén, sőt március elején megérkezik az első anime crossover esemény is, One Punch Man cuccokkal.

Ezeken felül lesz még egy PachiMarchi esemény is új játékmóddal, illetve további Twitch Drop gyűjtögetési lehetőségek, és persze egy rakat új skincsomag.

A Blizzard egyelőre keveseket nyűgözött le az Overwatch 2 újdonságaival, de a harmadik szezon eseményei és a játékélmény változtatásai most sokak figyelmét felkeltette. Ti visszatértek majd a játékhoz?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)