Hirdetés

Az Overwatch 2 skineket előbb farmolod ki a WoW-ban, mint az Overwatch 2-ben

|

Szomorú a helyzete annak, aki ténylegesen ingyen szeretné játszani a Blizzard lövöldéjét. A jutalomrendszer sértően lassú, a kozmetikai cuccok árai pedig az egekben.

Hirdetés

Az Overwatch 2 megjelenése sikerrel lehelt új életet a lövöldébe, és a közösség azóta is szorgosan pörgeti a meccseket. A gond csak az, hogy a monetizációs változásokkal együtt a régi jutalomládák eltűntek, és az egyetlen vállalható megoldás skinek és egyéb apróságok megnyitására a bankkártyánk átnyújtása.

A játék ugyan megszán minket hetente némi kredittel, de azt olyan szűkmarkúan méri, hogy hét-nyolc hónapnyi dedikált farmolásba kerülne megvenni 1 darab Legendary kategóriás szerelést. Ezzel kapcsolatban egy World of Warcraft és Overwatch rajongó, Everdale összerakott egy izgalmas számítást.

Hirdetés

Kipróbálta, hogy mennyi ideig tartana az, ha egy Overwatch 2 kinézetet World of Warcraft aranyból próbálna megvásárolni. Ahogy azt említettük, az OW2-ben a heti küldetések adnak egy kisebb mennyiségű kreditet, de amikor azt írtuk, hogy "kisebb", akkor azt úgy is értettük: 60 kreditet kaphatunk hetente, ami nagyjából 60 centnyi eurónak felelne meg. 

A World of Warcraftban létezik a WoW Token nevű tárgy, amit játékbeli aranyért megvásárolhatunk az aukciós házakban, és aztán beválthatunk 13 eurónyi Battle.net kreditre. Ha van egy pár 60-as szintű karakterünk, akkor alapvetően annyi a dolgunk, hogy a napi feladatok teljesítésével és a magától működő Covenant Table menedzselésével begyűjtünk pár tízezer aranyat naponta. Ezzel a módszerrel Everdale 2 hét alatt tudott összeszedni annyi Battle.net kreditet, hogy megvásárolhasson egy Legendary kategóriás Overwatch 2 kinézetet.

Ehhez hozzátartozik, hogy több WoW karakter felszintezése és fenntartása még akkor sem kevés idő, ha csak 1-2 órát foglalkozunk egy karakterrel naponta, ráadásul fizetnünk kell a WoW havidíjat is, és a WoW Token árának ugrásait is szemmel kell tartanunk. Ettől függetlenül sokat elárul a helyzetről, hogy az Overwatch rajongóknak egy második játékot kellene pörgetniük ahhoz, hogy azelőtt felöltöztethessék kedvenc hőseiket, mielőtt ráunnának a játékra.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)