Hirdetés

Az Overwatch 2 új hősét már most gyűlöljük

|

Ramattra végre megmutatta, hogy mire képes, és erre egyik Reinhardt-játékosnak sem volt szüksége.

Hirdetés

Lassacskán elérkezik az Overwatch 2 - Season 1 vége. A folytatás egy új battle pass formájában érkezik, ami ezúttal is tartalmaz egy új karaktert. Ramattra a tankok sorát bővíti majd, és mint a legtöbb tankot az Overwatch 2-ben, őt is szeretve fogjuk gyűlölni.

Ramattra létezéséről egy ideje már tudtunk, de a napokban megjelent bemutatkozó trailernek, és képességleírásainak köszönhetően már tisztán látjuk a karakter szerepét.

Hirdetés

Alapból Ramattra egy high-tech mágusbotot cipel, amiből képes nanite lövedékeket kiszórni. Ezek a rövid és középtávra veszélyes lövedékek extra sebzést okoznak fejtalálatnál, egy sugárban csapódnak ki a fegyverből és egy töltéssel 100-at lehet kiereszteni belőlük. A jobb klikk egy pajzsot idéz, ami 1000 pontos páncélt rak le a térbe. Mindemellett Ramattra le tud dobni egy Vortexet, ami lassítja és behúzza a karaktereket, akiket elkapott vele.

A mókának itt nincs vége, mert Ramattra képes formát váltani. A Nemesis módban a robot növeszt két extra kart, 160 pontnyi páncélzatot, és teljesen lecseréli az elsődleges tüzelését. A varázsbot helyett öklökkel csapkod, melynek hullámai áttörnek Reinhardt pajzsain vagy D.Va mátrixán is. Ráadásul ha a Nemesis módot az ultiján keresztül vesszük fel, akkor a karakter kap maga köré egy nanobot kört is, ami sebez mindenkit, aki benne van.

Ramattra december 6-án érkezik a Season 2-es frissítéssel. A feloldásához vagy meg kell vásárolnotok majd a battle passt, vagy eljutni az ingyenes verzió 55. szintjéig.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)