Hirdetés

Az Overwatch 2 új skinje miatt simán el is veszítheted a meccsed

|

A Medusa kinézet nem néz ki rosszul, csak a kígyók nem hajlandók befogni a sziszegőjüket.

Hirdetés

Az Overwatch 2-ben jelenleg fut egy szezonális esemény Battle for Olympus címmel, aminek köszönhetően hét karakter mitológiai istenségnek öltözik, és különleges erőkkel harcol egy új játékmódban. Ennek Widowmaker is része, aki Medusa szerepét kapta.

A Battle for Olympus játékmód lehetővé teszi, hogy kipróbáljuk az eseménnyel kapcsolatos, tematikus skineket, ami alapvetően jól hangzik, csakhogy a karakterszerelések között van egy, ami kifejezetten idegesítő. Az előbb említett Medusa skin ugyanis nagyon hangos.

Hirdetés

A Medusa inspirálta Widowmaker szereléshez természetesen kígyók is tartoznak, melyek folyamat sziszegnek, őrületbe kergetve ezzel azokat, akik meg is vásárolják a skint. A valódi probléma azonban nem az, hogy a te füledet csócsálják szét a kígyók: a sziszegés mindenki számára hallható, így ha a meccs elcsendesül, akkor az összes ellenfél hallani fogja, hogy éppen merre jársz.

Egy már visszavonult Overwatch profi "pay to lose" kifejezéssel illette a kozmetikai apróságot, ami nem hangzik túl jól azok számára, akik szeretnének pénzt áldozni a játékra. A Kotaku felkereste a Blizzardot az ügyben, de a hír írásának pillanatáig még nem kaptak semmilyen választ.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)