Hirdetés

Az Overwatch első részét a szerverek leállása után is árulják a boltok, de ez talán nem is akkora baj, mint gondolnád

|

Sok helyütt azután is megvásárolható maradt az Overwatch, hogy időközben szó szerint átvette a helyét a free-to-play Overwatch 2.

Hirdetés

Igaz, hogy még csak korai hozzáférésben, de október 4-én elrajtolt az Overwatch 2. A startpisztoly eldördülését követően világossá vált, hogy Blizzard free-to-play üzleti modellhez igazított multiplayer lövöldéje még számos hibával küzd, de azért így is könnyű beleszeretni.

A folytatás érkezése viszont a 2016-ban megjelent előd végét is jelentette, az Blizzard által immáron feleslegesnek tartott Overwatch szerverei október 3-án leálltak, ennek következtében pedig hiába is keresnénk már a játékot a PlayStation vagy az Xbox piacterén. Egészen más a helyzet azonban a dobozos példányokkal.

Hirdetés

Mint arról az Overwatch subredditen beszámoltak, egyes kereskedők változatlanul kint hagyták a polcon az Overwatch PS4-es és Xbox One-os kiadását, noha a shooter maga szerverek híján már nem játszható. Így tehát könnyen megeshet, hogy egy-egy tájékozatlanabb vásárló az utcáról besétálva rányúl egy Overwatch kópiára, aztán miután hazatérve feltelepíti a játékot, azt fogja tapasztalni, hogy indításkor az Overwatch átváltozik Overwatch 2-vé.

Ez ugyebár ingyenesen játszható, magyarán a pórul járt gamer, feleslegesen kidobott egy csomó pénzt. Ám ha a sztenderd változat helyett a Legendary Edition-t telepíti fel, akkor elvileg az ahhoz tartozó 15 skint átviheti a folytatásba. Ami árcédulától végső soron akár még jobb üzlet is lehet, mint egyenként premium skineket vásárolni a játékbeli boltban.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Sajnos azonban még ebben az esetben sincs garancia arra, hogy vidám véget ér a történet, mert mint arra az egyik redditező rámutatott, az említett legendary skinek egyeseknél nem bukkannak fel a két játék egybeolvasztását követően.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)