Hirdetés

Az Overwatch Workshopja tartja életben a játékot

|

Ha unod az alap játékmódokat, akkor érdemes lehet feltúrni a beépített eszköztár nyújtotta lehetőségeket.

Hirdetés

Az Overwatch májusban volt 4 éves, így abszolút érthető, hogy valaki már unja a lövöldözést. Az Overwatch 2 megjelenéséről még semmi hír, így azok, akik második otthonuknak tartják a Blizzard futurisztikus világát, kénytelenek beérni a megszokott játékmódokkal és pályákkal. Már ha nem néznek rá a Workshopra.

Hirdetés

A Workshop gyakorlatilag az Overwatch beépített moddolási eszköztára, aminek segítségével a közösség rengeteg egyedi játékvariációt rakott össze. A workshop.codes oldalnak köszönhetően könnyen böngészhetünk ezek között.

A Bejeweled kifejezetten azért készült, hogy legyen mivel pötyögnünk, amíg várjuk a következő összecsapást. Persze ha kilépsz a matchmakingből és csak rakosgatod tovább a színes köveket, mi azt is megértjük.

Az Overwatch Fight Club egy Smash Bros./Street Fighter inspirálta bunyós mókát csinál a lövöldéből. Itt 2D-s térben kell legyűrnünk ellenfeleinket.

A Where is it? egy ennél sokkal lazább játék. Annyi a dolgunk, hogy megkeressük a helyet, amit a játékmód képén látunk, aztán kapjuk majd a következő nyomot arról, hogy mit kell megkeresnünk, és így tovább.

Ezekkel, és a több tucat jobbnál-jobb Workshop moddal talán kihúzzuk az Overwatch 2-ig hátralévő hosszú hónapokat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)