Hirdetés

Az új Apex Legends battle pass is menő cuccokat hoz

|

Egy friss trailer mutatta be az Apex Legends vadonatúj bérletét, és annak kozmetikai apróságait.

Hirdetés

A ma esti órákban indul az Apex Legends: Defiance című szezonja, ami egy új játékmódot, egy új karaktert és egy rakat szülinapi ajándékot hoz magával. A játékosok hamarosan belevethetik magukat a darálóba, de amíg az újdonságokat várják, addig a Respawn szórja a hype-anyagot.

Most éppen egy Battle Pass előzetest kaptunk, ami megmutatja, hogy mi minden üti azok markát, akik leteszik az asztalra a prémium cuccokért várt aprót.

Hirdetés

A Defiance bérlet is 950 Apex Coinba (nagyjából 3000 forintba) kerül, aminek súlyosabb, 2 800 érmés kiadásával az első 25 szint extrái azonnal megnyílnak majd.

A 12. szezont elhozó frissítés várhatóan este 6 körül fog befutni, így aki beszerezte a legutóbbi bérletet, annak már csak néhány órája maradt a cuccok megnyitására. Akit érdekel a teljes frissítési jegyzék, az megtalálja azt ezen a linken keresztül.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)