Hirdetés

Az új Assassin's Creed játékot halaszthatta el a Ubisoft

|

Az Avatar: Frontiers of Pandora mellett egy be nem jelentett játék csúsztatásáról is szó esett - most kiderült, mi volt az.

Hirdetés

Nincs most túl jó helyzetben a Ubisoft, a legutóbbi, befektetőknek tartott prezentáció szinte csak rossz híreket hozott. Az Avatar: Frontiers of Pandora a korábbi tervekkel ellentétben nem hogy idén nem jelenik meg, de az aktuális (2023. március 31-ig tartó) pénzügyi év során sem számíthatunk az érkezésére, a Ghost Recon Frontline-t, a Splinter Cell VR-t, és két, eddig ismeretlen projektet töröltek, valamint egy meg nem nevezett játékot ugyancsak áttettek a következő pénzügyi évre.

Ez utóbbiról csak annyit árultak el, hogy egy kisebb, de prémium cím - már ebből is sejthettük, hogy az új Assassin's Creedről van szó, ami a Valhalla DLC-jének indult, de akkorára hízott, hogy önálló játékként tervezik kiadni. Ezt most egy megbízható iparági bennfentes is megerősítette.

Hirdetés

Jason Schreier elmondta, hogy az Assassin's Creed Rift néven emlegetett játék februárban jelent volna meg, de áttolták tavaszra, mert a fejlesztés nem a tervek szerint halad. Így a következő hónapokra a Mario + Rabbids: Sparks of Hope, illetve a Skull and Bones marad, melyek közül előbbire biztosan ráharap a Mariót minden formában imádó Nintendo-közösség (elődjéből 7,5 millió példány talált gazdára), utóbbi sikere azonban erősen kérdéses. 

Azt, hogy mi egyébbel szolgál még a kiadó a közeljövőben, a szeptember 10-ei Ubisoft Forwardon fogjuk megtudni, az Assassin's Creed szériával kapcsolatos tervekről pedig egy ugyancsak szeptemberi prezentáció keretében szolgálnak majd információval.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)