Hirdetés

Az új Assassin's Creed Valhalla frissítés a lopakodást szedné rendbe

|

Új nehézségi szintet kap a Ubisoft játéka, és a lopakodás is némileg kényelmesebb lesz.

Hirdetés

Az Assassin's Creed Valhalla egy hatalmas, alaposan kidolgozott játéktérrel, és számos szórakoztató játékelemmel lepte meg a rajongókat még 2020-ban.

A Ubisoft idén sem hagyja magára Eivort és klánját, ami érthető is a játék bevételeit elnézve. Rövidesen érkezik a harmadik nagy DLC, a Dawn of Ragnarök, azonban előtte még egy méretesebb patch fog helyrerakni ezt-azt.

Hirdetés

Magyar idő szerint ma, február 22-én, délután 1 órakor érkezik meg az 1.5.0-s patch, amit akkor is megkapunk, ha esetleg még nem rendeltük elő a következő DLC-t. Fontos változásokra számíthatunk a lopakodással kapcsolatban, így többek között a mesterséges intelligencia jobban reagál majd a fütyülésre, valamint több zavaró hibának is búcsút inthetünk. Így elvileg attól kell sem tartanunk már a jövőben, hogy a vadállatok távolságtól és látószögtől függetlenül észreveszik Eivort, és riasztják az ellenséget.

Fontos újdonság még az új nehézségi fok, a Saga (Story) bekerülése. Ez azoknak ajánlott, akik a kihívást jelentő harcok és fosztogatások helyett a történetre koncentrálnának jobban. A gyakorlatban ez annyit tesz, hogy ezen a szinten kisebbet ütnek az ellenfelek, akik ráadásul nem is erősödnek hősünkkel együtt, és több időt kapunk a cselekvésre, ha lopakodás közben észrevennének. Ezek mellett számos hibát javít is a frissítés, aminek megérkezése után a játék egyébként már a Nintendo Switch Pro kontrollert és a Stadia irányítóját is támogatni fogja PC-n.

Ha még több részletre vagytok kíváncsiak, lessétek meg a Ubisoft bejegyzését, amiből az is kiderül, melyik platformon mennyi helyet igényel a patch. Spoiler: PC-n kell neki a legtöbb.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)