Hirdetés

Az új Batman-játék egy friss nemezisrendszert is hozhat

|

Érkezett néhány friss pletyka a WB Games Montréal játékát illetően.

Hirdetés

Habár a hivatalos bejelentés még mindig nem történt meg, szinte már teljesen biztos, hogy készül egy vadonatúj Batman-játék a WB Games Montréal műhelyében, amiről már eddig is elég sok pletyka keringett. Most pedig újabb információmorzsákat kaptunk a titokzatos projekttel kapcsolatban.

Hirdetés

TheComixKid érdekes részleteket osztott meg a Twitter-oldalán, amelyekről elvileg egy olyan személy számolt be neki, aki már a kezdetek óta dolgozik a Batman-játékon. Ha hihetünk neki, akkor a WB Games Montréal alkotásában találkozhatunk majd egy nemezisrendszerrel, ami nagy eséllyel a Middle-earth szériában látott megoldások továbbfejlesztett változata lesz.

Emellett pedig elméletileg különböző frakciók is lesznek Gotham városában, így például szerepet kap a Gotham City Police Department is, amelynek tagjai ráadásul szintén ránk fognak vadászni. Úgy tűnik tehát, hogy a bűnözők mellett még a rendőrök sem igazán lesznek a barátaink. Persze a fenti információkat csak pletykaként érdemes kezelni egyelőre.

A korábbi szivárogtatások alapján úgy tűnik, hogy augusztusban kerül bemutatásra ez a rejtélyes Batman-játék, szóval kíváncsian várjuk a további fejleményeket.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)