Hirdetés

Az új Batman játék fejlesztői bemutatják... saját magukat

|

Még be sem jelentették, de már rengeteg kérdést felvetett az új Batman játék, a WB Games Montréalnak a témában folytatott eddigi kommunikációja pedig csak olaj a tűzre.

Hirdetés

Hónapok óta valósággal sportot űz abból a kissé megosztó Batman: Arkham Origins egyjátékos részéért felelős WB Games Montréal, hogy olykor rejtélyesnek szánt utalásokkal, máskor egészen nyilvánvaló célozgatással elültesse a gondolat magvát az emberek fejében, miszerint nagy szüksége van a világnak egy újabb játékra, amelyben a köpenyes igazságosztó, a világ legnagyszerűbb detektívje (Sherlocknak egy szót se!) és milliárdos filantróp, azaz Batman bőrébe bújhatunk.

Hirdetés

Most újra jelentkezett a csapat a Twitter kommunikációs csatornáját használva, de nem ám azért, hogy bejelentse azt a Batman játékot, amiről egyre vadabb teóriák születnek az internet bugyraiban. Ehelyett megköszönték a fejlesztők az érdeklődést, valamint jelezték, hogy a közeljövőben a stúdióról és annak munkatársairól kívánnak beszélni. De jó is lesz ez nekünk...

Sokan számítanak arra, hogy a tegnapi Unreal Engine 5 bemutatóval elrajtolt Summer Game Fest folyamán előbb-utóbb tényleg megtörténik a várt leleplezés, elvégre a WB Games szerepel a digitális rendezvénysorozat partnerei között. A listára pedig remélhetőleg nem lehet pusztán azzal felférni, hogy megdobják a Geoff Keighley főszervezőt egy csinos kis bataranggal (vagy deneránggal, ha így jobban tetszik).

Ti mit gondoltok: ideje lenne már egy új Batman játék bejelentésének?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)