Hirdetés

Az új Batman játékot a DC FanDome-on leplezhetik le, az Injustice 3-at is bejelenthetik

|

Könnyen lehet, hogy nem a Rocksteady-féle Suicide Squad lesz az egyetlen DC Comics vonatkozású videojátékos bejelentés a képregényóriás 24 órán át futó digitális rendezvényén.

Hirdetés

Tegnap végre kiderült, hogy igaznak bizonyultak a pletykák, és a korábban a Batman Arkham szériáért is felelős Rocksteady Studios egy Suicide Squad videojátékon dolgozik. Egyelőre egyetlen promóképet villantottak csak meg a játék kapcsán, amin vagy Superman, vagy pedig Bizarro látható, ezt mindenki döntse el maga. A legújabb iparági pletykák szerint viszont nem csak ezért lesz érdemes nézni a DC FanDome-ot augusztus 22-én - a további részleteket ugyebár itt árulják el nekünk az Öngyilkos Osztag képregények játékadaptációja kapcsán.

Hirdetés

Többek között a játékipar egyik leghitelesebb informátorának mondható Jason Schreier is beszámolt arról, hogy a Rocksteady Suicide Squad játéka mellett az új Batman videojátékot is itt mutatják meg nekünk. Ezen a WB Montreal csapata dolgozik. Az eredeti tervek szerint Damien Wayne került volna az új Batman játék középpontjába (azaz Bruce Wayne és Talia al Ghul fia), de ezt a vonalat már korábban elengedte a Warner, és a WB Montrealnak újra kellett kezdenie a fejlesztést. Minden jel arra mutat, hogy a legújabb Batman játék a Court of Owls képregényeken alapul majd.

Schreier egyébként arról is mesélt, hogy magát a Suicide Squad játékot is a WB Montreal kezdte el fejleszteni, de ezt a projektet a kiadó 2016-ban törölte. Ekkor vette át tőlük a stafétát a Rocksteady gárdája, és végül az ő Suicide Squad verziójuk fog megvalósulni, viszont a konkrét megjelenésre Schreier szerint még akár éveket is várhatunk, a DC FanDome 2020-on mindössze egy rövidke teaserre számíthatunk.

Mindezeken felül az sem lenne túlzottan meglepő, ha a NetherRealm Studios is előállna valamivel a DC FanDome-on, kíváncsian várjuk, hogy esetleg az Injustice 3-at bedobják-e már itt. A stúdió vezetője, Ed Boon mindenesetre biztosan ott lesz a rendezvényen. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)