Hirdetés

Az új Call of Duty: Black Ops Cold War trailer megmutatja, hogy mit tud a játék PC-n

|

Háború még nem nézett ki ilyen jól, a PC-s tábor mindent megkap, amire csak vágyhat a Call of Duty: Black Ops Cold War kapcsán.

Hirdetés

A Call of Duty: Black Ops Cold War a generációváltás derekán fog megjelenni, így nyilván kapni fog egy látványosabb, következő generációs kiszerelést is. Persze ha van otthon egy derekasabb PC, akkor nem kell majd sorba állni új konzolért: a Cold War PC-s verziója valószínűleg mindkét konzolgenerációt lekörözi majd látvány tekintetében.

Nyilván szükség lesz egy komolyabb vasra a Cold War kimaxolásához, de a gépigény szerencsére elég barátira sikerült. Leszámítva persze a tárhelyet, ami idővel megint 250 GB-ot zabálhat fel, ez már a CoD védjegye lesz lassan.

Hirdetés

Az Activision ígérete szerint kapunk 4K-s felbontást, korlátmentes framerate számot, ray-tracinget, Nvidia DLSS és Nvidia Reflex támogatást, és persze a többmonitoros és ultrawide képernyős  támogatást is.  Mindezt mozgás közben mutatja be a játék PC-s trailere:

A Call of Duty Black Ops Cold War megjelenés november 13-án várható PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X|S-re.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)