Hirdetés

Az új Cyberpunk 2077 gameplay bemutatja, milyen lesz átélni más emlékeit

|

A Braindance funkció állt a Cyberpunk 2077 mai gameplay bemutatójának középpontjában.

Hirdetés

Ma lezajlott az első Night City Wire, avagy az online műsor, melynek során a CD Projekt RED a Cyberpunk 2077 eddig nem ismert részleteibe avat be minket. Amellett, hogy a prológusból villantottak jeleneteket, és bejelentették a Cyberpunk: Edgerunners animét, némi játékmenetre is jutott idő.

Hirdetés

Az alább visszanézhető, közel hétperces szegmens a Braindance névre keresztelt játékelemet demonstrálja. Ennek lényege, hogy a főszereplő V más emberek emlékeit éli újra, amiket a fejükbe szerelt testmódosítás rögzített. Szabadon körülnézhetünk, hogy új információkra, nyomokra bukkanjunk, és többet tudjunk meg Night City karaktereiről. A technológiát eredetileg terápiára használták, de azóta videojátékok és felnőtt tartalmak is fogyaszthatóvá váltak segítségével.

A Cyberpunk 2077 jelen állás szerint november 19-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra, de játszható lesz PS5-ön és Xbox Series X-en is, ahogy azok a konzolok elérhetővé válnak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)