Hirdetés

Az új Elden Ring gameplay minden, amire vágytál

|

A FromSoftware ígéretéhez híven 15 percnyi friss játékmenetet mutatott meg.

Hirdetés

Kevés videojáték van, amit annyira várnak a játékosok, mint a Dark Souls készítőinek újdonságát, és még kevesebb akad, aminek nincs félnivalója egy olyan erős hónapban sem, mint amilyen a következő év februárja. A Bandai Namco és FromSoftware is tisztában van ezzel, és egyelőre eszük ágában sincs meghátrálni, csakhogy a megjelenés egyre közelebb van, hivatalos gameplay-t pedig még nem kaptunk, csak egy rövid kiszivárgott anyagot. Most pótolták ezt a hiányosságot.

Hirdetés

Megérkezett az Elden Ring negyedórás gameplay videója, amely ízelítőt ad abból a mélységből és stratégiai szabadságból, amire hivatkozva korábban eltolták a megjelenést. Láthatjuktöbbek között a harcrendszert, a térképet, az azon való közlekedést, a játék atmoszféráját, az inventory rendszert, a lopakodást, a változó időjárást, egy bossharcot és a dungeonöket is. Egy-két furcsa NPC is beköszön. Láthatóan egy az eddigieknél nyitottabb világban kalandozhatunk és a harcok megnyerésére is számos új eszköz áll majd a rendelkezésünkre. Így fest mozgásban a csapat eddigi legambiciózusabb projektje

Az Elden Ring megjelenésére 2022. február 25-ig kell várni, onnantól PC-n, PS4-en, PS5-ön, Xbox One-on és Xbox Series S/X platformokon órákon keresztül csinálhatjuk majd azt, amit a videó ígér. 

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)