Hirdetés

Az új Fable tartalmazhat online elemeket, de elméletileg nem MMO lesz

|

Ha minden igaz, szó sincs arról, hogy a széria legújabb felvonása nagyon eltérne elődjeitől.

Hirdetés

Hosszú idő után végre hivatalossá vált, hogy folytatódik a Fable sorozat, amelynek legújabb epizódján a Forza Horizon-játékok mögött álló Playground Games dolgozik. A bejelentést követően pedig szárnyra kapott egy pletyka, miszerint az új rész valójában egy MMO lesz, de szerencsére most úgy tűnik, hogy ez egyáltalán nem igaz.

Hirdetés

A videojáték-iparral kapcsolatos belsős információkkal foglalkozó Klobrille a Twitteren írt arról, hogy az új Fable nem egy MMO, hanem egy nyílt világú akció-szerepjáték lesz, azonban szerinte előfordulhat, hogy lesznek benne a Forza Horizon 4-ben látottakhoz hasonló online elemek.

Később egy másik, hasonló területen tevékenykedő illető, Jez is megerősítette, hogy az MMO-ról szóló pletykák hamisak.

Remélhetőleg tényleg csak egy szimpla pletykáról van szó, hiszen a széria rajongói valószínűleg nagyon nem örülnének, ha ennyi idő után esetleg egy World of Warcraft-klónt kapnának a következő Fable képében. A játék fejlesztése egyébként még kifejezetten korai szakaszban van, tehát az első lényegesebb információkra jó eséllyel még elég sokat kell várnunk.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)