Hirdetés

Az új Fallout rajongói projekt Floridába visz bennünket

|

Bemutatkozott a Fallout Miami, ami pálmafákkal, sugárfertőzött nyaralókkal és végtelen napsütéssel várja a menedéklakókat.

Hirdetés

A Fallout 5 még hosszú évekre van nem csak a megjelenéstől, de valószínűleg a fejlesztés megkezdésétől is. Mindegy, hogy a Microsoft mennyire szeretné megsürgetni a dolgokat, a Bethesda elfoglalt, és a Fallout-rajongók most egyébként is a régebbi epizódokat nyúzzák. Ebben fog segíteni majd a Fallout London is, ami egy hatalmas rajongói kiegészítés lesz a Fallout 4-hez, már ha a csapat helyre tudja azt rakni az új generációs frissítés okozta gondok után.

Mindezek mellett azért van egy új projekt is a láthatáron. Az eredetileg egy kisebb modot tervező Mika999 ugyanis összeszedett egy egész csapatot és nekiugrottak egy teljes értékű rajongói játék felépítésének. Bemutatkozott hát a Fallout: Miami, ami folytatja a Fallout 4 túlélőjének történetét.

Hirdetés

Az új sztori szerint a játékos által irányított karakter maga mögött hagyja a Commonwealth területét, és egy új meló reményében Miamiba tart. Ott a szokásos napsütés és nyaralás helyett persze nukleáris hulladék és horrorisztikus képek várnak rá.

Egy ilyen rajongói projekt felépítése évekig tarthat, így nem érdemes egyelőre még túlságosan rápörögni a dologra. Remélhetőleg a frissen alakult csapat kitart a mod mellett, és egyszer majd tényleg felfedezhetjük Miami pusztaságát is.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)