Hirdetés

Az új Forza Motorsport is lekésheti a 2022-es megjelenést

|

Könnyen meglehet, hogy újabb exkluzív címet húzhatunk ki a Microsoft idei játékainak listájáról.

Hirdetés

A játékmegjelenéseket illetően meglehetősen sivár az év első fele a Microsoft szempontjából, és ami még aggasztóbb, e pillanatban ugyanezt mondhatjuk el a folytatásról is. Június 11-én, egy nappal az Xbox & Bethesda Games Showcase előtt nincs egyetlen hivatalos megjelenési dátum sem, amibe kapaszkodhatnánk.

Értelemszerűen kedvezőbbre is fordulhat a helyzet a holnapi prezentációt követően, amennyiben bebizonyosodik, hogy a Microsoft által 2023. június 30-áig kiadni szándékozott legalább öt új játékból párat már idén megkapunk. Köztük például a Forza Motorsport rebootját, amelyről mostanáig azt feltételeztük, hogy az ünnepi szezon előtt átszakítja a célszalagot.

Hirdetés

Úgy néz ki azonban, hogy talán túlzottan optimisták voltunk, mert a többnyire jól értesült Tom Henderson tudomása szerint a Turn 10 versenyjátékát csak 2023 tavaszán tervezi kiadni a Microsoft. Amennyiben nem téved, az azt jelenti, hogy a franchise-hoz kapcsolódó egyetlen megjelenés idén a Forza Horizon 5 már kiszivárgott Hot Wheels kiegészítője lesz. Nézhetjük persze úgy is a dolgot, hogy 2022 minden vesztesége 2023 nyeresége, de attól még roppant kínos lesz a Microsoft számára, ha saját kiadású játék nélkül zárja ezt az évet.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)