Hirdetés

Az új gameplay videó alapján a Starfield akár No Man's Sky 2 is lehetne

|

Todd Howard több felvétellel is igyekezett bizonyítani, hogy mennyire nagy volumenű a Bethesda eddigi legambiciózusabb játéka.

Hirdetés

Az Xbox & Bethesda Showcase egyik legjobban várt pillanata az volt, hogy végre láthassuk mozgás közben is a Bethesda következő nagy dobását, amire úgy hivatkoztak korábban, mint az eddigi legambiciózusabb projektjükre.

A műsor nem okozott csalódást, Todd Howard a végén virtuális színpadra lépkedett, hogy felvezesse a sci-fi szerepjáték, a Stafield gameplay prezentációját, amely során igyekezett több részletet is felfedni. 

Hirdetés

A No Man's Sky és a The Outer Worlds szerelemgyermekének tűnő Stafield gameplay felvételét látva belekóstolhattunk a landolásba, az idegen világok felfedezésébe, az erőforrások kinyerésébe, a harcba, a jetpack használatába és ízelítőt kaptunk az NPC-kkel való társalgásból is. Természetesen nem maradhatott ki a karakterkészítés sem, elvégre milyen szerepjáték az, amiben nem tölthetünk el másfél órát csak azzal, hogy létrehozzuk a legmegfelelőbb kalandort?

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Szerencsére ennek a szegmensnek köszönhetően a fegyverekre, a skillekre és a bázisépítésbe is rákukkanthattunk, sőt, a saját űrhajónkat is mi magunk tervezhetjük meg, szóval teljes a testreszabás. A végén a Bethesda megpróbált minket lenyűgözni azzal, hogy mennyi bolygón megfordulhatunk majd, de egyelőre eléggé élettelennek tűnnek, szóval várjuk ki a végét.

A Starfielddel idén sajnos biztosan nem fogunk tudni játszani PC-n és Xbox konzolokon, 2023-ig kell várni rá, de akkor a Game Pass szeretetét fogja élvezni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)