Hirdetés

Az új Genshin Impact szivárgás egy beépített kártyajátékról mesél

|

Nagyon úgy tűnik, hogy a világ kedvenc anime akció-RPG-je hamarosan egy gyűjtögetős kártyajátékkal fog bővülni, amivel kihívhatjuk majd Teyvat lakóit.

Hirdetés

A közelmúlt fejleményeit látva a Wangsheng Funeral Parlor Discord szerver egy megbízható forrásnak bizonyult, ami a Genshin Impact szivárgásokat illeti. Innen származnak most azok az infók, miszerint a fejlesztők egy gyűjtögetős kártyajáték beépítését tervezik valamikor a 3.0 után. A játék neve Genius Invokation, mert a HoYo imádja k betűvel helyettesíteni a c betűket.

Egyelőre úgy tűnik, hogy a Genius Invokationt csak a világ NPC-i ellen pörgethetjük majd, de persze semmi sem zárja ki, hogy a HoYo bővítse majd a rendszer lehetőségeit.

Hirdetés

A WFP szivárgás szerint lehetőségünk lesz összerakni a saját paklijainkat, azoknak egyedi borítót adni, és a paklikezelő felületen keresztül megnézni, hogy kikkel kártyázhatunk majd. A játék első körben Mondstadt körül forog majd: a kocsma előtt lesz egy asztal, ahol majd leülhetünk párbajozni a választott ellenfelekkel.

A pletykák szerint a 3.1-ben lesz egy Mondstadt körül rendezett fesztivál, így nem lehetetlen, hogy az a kártyajáték megjelenésére épüljön. Akárhogy is, pontos megjelenési dátum még nincs, és mivel a fentiek egyébként sem hivatalos forrásból származnak, így nem is nagyon érdemes az egészet tűkön ülve várni.

Beszélgetnél velünk erről a hírről?

Lennél a GS közösség tagja? Gyere a GS Party/Chat Facebook csoportba, dobj fel témákat, dumálj régi és új GS írókkal, olvasókkal!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)