Hirdetés

Az új God of War is bemutatkozhat a PlayStation 5 nagy játékleleplezésén

|

A God of War egyik fejlesztője kvázi megerősítette, ők is ott lesznek a csütörtök esti show-n. Már itt bejelentenék a következő epizódot?

Hirdetés

Sony Santa Monica csapatát gameplay director pozícióban erősítő Jeet Shroff nemrég Twitteren elhintette, hogy bizony ők is ott lesznek most csütörtök este a Sony nagyszabású digitális eseményén, ahol lerántják a leplet az új PlayStation 5 konzol legelső videojátékairól. 

Hirdetés

Ilyen hírek hallatán pedig az ember akaratlanul is arra gondol, hogy bizony a God of War folyatását fogják hivatalosan is bejelenteni, elvégre egyrészt tudni lehet, hogy a csapat jó ideje toboroz fejlesztőket egy nagyszabású új játékhoz, másrészt pedig Shroff egészen pontosan úgy fogalmazott tweetjében, hogy "Csatlakozz hozzánk, miközben részletekbe menően megmutatjuk, mit tartogat számunkra a jövő!". Ugye nem csak mi vizionálunk ezek hallatán egy God of War 2(?) teasert?

Persze még mielőtt mindenkinek az egekbe szökne a vérnyomása, szögezzük le azért gyorsan, simán elképzelhető, hogy Shroff mindezt csak általánosságban értette, hogy nem előadóként, hanem egyszerű meghívott vendégként vesz majd részt a show-n. Csütörtökön este kiderül, hogy mi az igazság. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)