Hirdetés

Az új Hearthstone kiegészítő sokak kedvenc WoW helyszínére látogat

|

Ezen felül pedig tényleg érkezik a Hearthstone Classic formátum is.

Hirdetés

Nyilván nem maradhatott ki a 2021-es BlizzCon felhozatalából a Blizzard kártyajátéka, vagyis a Hearthstone sem, ami Forged in the Barrens alcímmel ellátva kapja meg legújabb kiegészítőjét. Bizony, ez az a bizonyos Barrens, a legendás World of Warcraft régió, melyhez sokakat fűz megannyi kedves emlék. Ide látogathatunk most el ismét, 135 új kártyalap segítségével.

Változásokból nem lesz kevés, hiszen sok korábbi szett távozik a Standard formátumból, de rajtuk kívül a Basic és Classic szetteket is felváltja egy új "core" szett, ami 235 lapot foglal magában. Ez utóbbi régebbi és teljesen új kártyákat is tartalmaz, és minden játékos számára teljesen ingyen elérhető. Mostantól ezek az alapszettek évente rotálnak, tehát minden esztendőben új core szettre váltunk.

Hirdetés

A Forged in the Barrens kiegészítővel párhuzamosan érkezik a Mercenaries mód, melyben tíz legendás mercenary minion körül kulminálódnak az izgalmak, őket követhetjük nyomon az egész év során - ó igen, évet is váltottunk, immár a griff évét tapossuk. Az stratégiai és RPG elemekkel dúsított Mercenaries módban a megismert új karaktereket lehetőségünk lesz szintezni is a bezsebelt győzelmek után. Hamar az eszünkbe kell vésnünk továbbá egy új képességet: a Frenzy egyszeri hatást kölcsönöz, és akkor aktiválódik, mikor a minion először sebzést szenved el.

Végezetül szót kell ejteni még a korábban pletykált Classic formátumról, ami tényleg bekerül a játékba, és a 2014-es állapotokat állatja vissza azok számára, akik tesznek vele egy próbát.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)