Hirdetés

Az új Hearthstone kiegésztőben van egy lap, ami simán megöli az ellenséges hőst

|

A mókás paklik rajongói már kezdhetik dörzsölni a tenyerüket.

Hirdetés

Hamarosan érkezik a United in Stormwind című Hearthstone kiegészítő, ami az Alliance erősségeire és alapjaira épít. Egy nagyon szórakoztató csomagnak ígérkezik, tele új lapokkal, és mókás új mechanikákkal. A Priest kaszt mindezek mellett egy atombombát is kap, mert... miért is ne.

A Purified Shard egy újonnan bemutatott kártya, ami 10 manába kerül, és kijátszáskor megöli az ellenséges hőst. Ennyi. Nincs "ha…" vagy bármi más kitétel. Legalábbis nem magán a kártyán.

Hirdetés

Mint minden "játszd ezt ki, és nyersz" kártya, a Purified Shard sem csak annyiból áll, hogy kihúzod, kicsapod, és mész tovább. A lap valójában egy küldetés jutalma: a Seek Guidance című küldetéssor teljesítéséért jár.

A Seek Guidance egy három fázisos küldetéslap. Az első fázis teljesítéséhez ki kell játszanunk 2, 3 és 4 manába kerülő lapokat. A másodikhoz egy-egy 5 és 6 manába kerülő lapot, a harmadikhoz pedig 7-be és 8-ba kerülő kártyákat. A jutalmunk egy minion lesz, az 5 manába kerülő 7/7-es Xyrella, the Sanctified. Ennek a lénynek a képessége, hogy belekeveri a Purified Shard kártyát a paklinkba.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Szóval ki kell játszanunk egy rakat lapot, aztán ki kell játszanunk Xyrellát, és aztán ki kell halásznunk a Shardot a pakliból. Amikor egy győzelmi feltételnek ennyi lépése van, az általában elég erős jelzése annak, hogy ez bizony nem fog megélni a kompetitív színpadon. Valószínűleg nem is ez a cél vele.

Ez egy tipikusan olyan kártya, amit imádni fognak a kaszt rajongói és a mókából Hearthstone-ozó tábor nagyja. Alig várjuk, hogy lássuk az első olyan paklikat, melyek hatásosan fognak a Shardra építeni.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)