Hirdetés

Az új Hogwarts Legacy patch több mint 500 hibát javít és leszámol sok játékos legnagyobb félelmével is

|

Olyan opció került az Avalanche Software akció-szerepjátékába, amely felfogható a Harry Potter filmek előtti tisztelgésként is.

Hirdetés

Olyan érzésünk van, mint ha időnyerőt használtunk volna: megint megjelent a Hogwarts Legacy és ismét minden arról a játékról szól, ami ellen bejelentése pillanatától fogva gyűlöletkampányt folytattak J. K. Rowling utálói. Próbálkozásuk visszafelé sült el, az Avalanche Software akció-szerepjátéka nem utolsósorban az általuk biztosított ingyenreklámnak köszönhetően 2023 legsikeresebb játékának számít eddig, és bizony egyáltalán nem lesz könnyű dolga annak az alkotásnak, amelyik felül szeretné múlni eladott példányszám vagy bevétel tekintetében.

Bár most elsősorban az előző generációs kiadás van a rivaldafényben, a fejlesztőcsapat nem feledkezett meg a február óta piacon lévő változatokról sem, és összekötve a kellemeset a hasznossal, kiadott egy masszív javítást, amely elvileg félezernél is több hibát tesz semmissé. A teljes listát itt találjátok.

Hirdetés

Az Avalanche emellett addig-addig bűvölte a PC-s verziót, mígnem stabilabbá vált a képfrissítés és megjavultak a vizuális effektek, de a kezelőfelületet és a hozzáférhetőség terén is történt egy-két változás. Különösen az utóbbiról kell szót ejtenünk, mivel bekerült az Arachnophobia mód, amit bekapcsolva a sokkal kevésbé találják majd fenyegetőnek az ízeltlábúakat a pókiszonyban szenvedő játékostársaink. Eddig kizárólag PC-n létezett a problémájukra megoldás egy mod formájában.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)