Hirdetés

Az új Hogwarts Legacy videóval Roxfort udvarán érezhetjük magunkat

|

Akár tanuláshoz, melózáshoz vagy alváshoz kell az ASMR, a Hogwarts Legacy csapata jön és besegít.

Hirdetés

Kevés olyan projekt van jelenleg, ami miatt annyira izgatottak lennénk, mint a Hogwarts Legacy kapcsán. Alig várjuk, hogy a varázslókká válhassunk, és saját karakterünket irányítva átléphessük a Roxfort Boszorkány és Varázslóképző Szakiskola kapuit.

Sajnos ott még nem tartunk, hogy ténylegesen elkezdhessük a tanulmányainkat, de a legutóbbi Hogwarts Legacy videónak köszönhetően már otthon érezhetjük magunkat a kastély udvarán.

Hirdetés

A hivatalos youtube-csatornán tették közzé a Hogwarts Legacy - A Rainy Spring Night című ASMR videót, amiben egyrészt megcsodálhatjuk a játék motorjával kirajzolt Roxfort kastélyt és környékét, másrészt pedig az atmoszférát magunkba szippantva hosszan hallgathatjuk a tavaszi eső cseppjeinek megnyugtató kopogását.

Az első Hogwarts Legacy bemutatóban a fejlesztők nagy hangsúlyt fektettek a varázsvilág dinamikájára, így már tudjuk, hogy változni fog az időjárás, és az évszakok is, ahogy múlnak majd a játékbeli hónapok. Ha minden évszak ilyen varázslatos lesz, akkor mi rendben leszünk.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)