Hirdetés

Az új Humble Bundle csomag a Warhammer rajongókat csalogatja

|

Már egy euróért is olyan címeket kaphatunk, mint a Warhammer: End Times - Vermintide és a Dawn of War.

Hirdetés

Mostanában különösen vonzó csomagokkal jelentkezik a Humble Bundle csapata, ráadásul ezek beszerzésével nem csupán olcsón jutunk hozzá a kiszemelt játékokhoz, de közben a fejlesztőket is támogathatjuk, és még jótékonykodhatunk is. Legutóbb azokat a játékosokat örvendeztették meg, akik kedvelik a Telltale Games címeit, most pedig a Games Workshop sci-fi franchise-a került sorra.

Hirdetés

A Humble Warhammer Bundle 2020 keretében a szokásos három fokozat közül választhatunk: már az 1 eurós beugróért cserébe is négy játék (Warhammer 40,000: Dawn of War & Kill Team, Legacy of Dorn: Herald of Oblivion, End Times - Vermintide) üti a markunkat, de aki többet is hajlandó áldozni rá, az megkaphatja többek között a teljes Dawn of War kollekciót, a Battlefleet Gothic: Armadát, a Space Marine Collectiont és a Blood Bowl 2-t is. Egyébként mindkét Vermintide volt GameStar teljes játék, úgyhogy már csak ez is bizonyítja, hogy nem lőhettek mellé velük.

A teljes csomagért 11,50 eurót kell leszámolni, cserébe viszont 11 játék landol a gyűjteményben. Ha kedvet kaptatok hozzá, a Humble Bundle oldalán bezsebelhetitek. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)