Hirdetés

Az új konzolokra is jön a GreedFall

|

Nem csupán látványban, tartalmilag is bővülni fog a Spiders szerepjátéka.

Hirdetés

A francia Spiders igyekezett minden eddigi játékával fejlődni, a javulás pedig könnyen megfigyelhető. Olyan címekkel kezdtek, mint az Of Orcs and Men, majd a Mars: War Logs, a Bound by Flame és a The Technomancer mind jobbak voltak elődjüknél, mígnem 2019-ben a stúdió megalkotta eddigi legjobb és legkiforrottabb játékát a GreedFall képében. A szerepjáték eredetileg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra jelent meg, de a közeljövőben újabb platformokat fog meghódítani. 

Hirdetés

A háttér picit trükkös, hiszen eredetileg a Focus Home Interactive adta ki a játékot, majd a Nacon (ami korábban a Bigben Interactive volt) felvásárolta a Spiders-t is, most viszont a felek közötti partnerségnek köszönhetően mégis a Focus Home intézi az új kiadásokat is, továbbá az IP jogai átvándoroltak a Naconhoz. 

Egyelőre nem árultak el túl sok konkrétumot, de az biztos, hogy jön a GreedFall PlayStation 5-re és Xbox Series S/X-re is, ráadásul amellett, hogy a hardverek erejét kihasználva várhatóan szebben és gyorsabban futnak majd, még új tartalmakat és egy kiegészítőt is kapnak. A vállalat egyelőre nem részletezte, hogy pontosan milyen újdonságokra számíthatunk.

A hivatalos GreedFall Twitter emellett azzal is eldicsekedett, hogy már 1 millió példány fogyott a játékból világszerte, ami igencsak szép teljesítmény a Spiders-től. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)