Hirdetés

Az új Marvel's Avengers patch fájó hiányosságokat javít

|

Emellett a fejlesztők fájdalomdíjként erőforrásokat is osztogatnak ingyen.

Hirdetés

A múlt héten számoltunk be róla, hogy az 1.3.0-s patch képében méretes frissítést kapott a Marvel's Avengers, ami a fejlesztők szerint ezernél is több hibát küszöbölt ki, és érintette a kampányt, valamint a többjátékos részt is. Csakhogy ezzel a készítők még nem dőlhettek hátra karba tett kézzel, a játéknak sokkal több gondoskodásra van szüksége ahhoz, hogy a Marvel's Avengers tesztünk végéről lekerüljön a "javításra szorul" plecsni. 

Hirdetés

Ezt hivatott elősegíteni az előzőnél jóval kisebb méretű, de így is fontos 1.3.1-es update, amely temérdek hiba orvoslása mellett javított a stabilitáson is, Amerika Kapitány most már át tud törni a loot-ládát rejtő betörhető ajtón (ez többek között a hír írójának is bosszúságot okozott már), valamint kiirtotta azt a bugot is, amitől a Faction Missions és Villain Sectors küldetések nem frissültek megfelelően a térképen, így értékes jutalmakból maradhattak ki a játékosok. 

Fájdalomdíjként a fejlesztők 250 Polychoront és 500 Urut (ezekből lehet fejleszteni a tárgyakat) ajánlottak fel minden játékosnak, amit október 1-ig lehet beváltani a Challenge Cards menüpontnál. Érdemes átböngészni a javítások teljes listáját, mivel mi csak párat emeltünk ki közülük. 

A csapat egyébként már teszteli a következő változtatásokat is, a felhozatalban helyet kapott többek között a feliratok méretének állítása, a nagy kontrasztú mód, a War Zone pingrendszer, és a hősikonok állandó láthatóságának beállítása. Persze arról se feledkezzünk meg, hogy idén két hőst még biztosan kapni fogunk ingyen: októberben Kate Bishop, novemberben pedig Clint Barton debütál majd, azaz két Sólyomszemmel is bővülni fog a Marvel's Avengers. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)