Hirdetés

Az új Microsoft Flight Simulator trailer nem túl meglepő módon repülőket és reptereket mutogat

|

Tekintettel arra, hogy jelentős mennyiségű időt fogunk eltölteni a repülők terelgetésével a Microsoft Flight Simulatorban, fontos tudni, milyen lehetőségeink lesznek erre.

Hirdetés

A Microsoft és az Asobo Studio összeraktak egy új trailert, és nem finomkodtak a tartalommal: több mint 20 repülőt és 30 repülőteret raktak bele egy 4 és fél perces videóba. Mivel a Microsoft Flight Simulator az egyik legszebb játék, amit valaha láttunk, így még az alapvetően nem túl izgalmas gépeket is percekig tudnánk bámulni.

Hirdetés

Van itt minden, amit csak az egyszeri repülőgép-szimulátor rajongó kívánhat magának, és persze a látvány továbbra is lebilincselő. A fejlesztők igyekeztek a lehető legtöbb modellt behúzni, így tényleg mindenki megtalálhatja majd azt, amit keres. Idáig hallatszik Szegedről, hogy RG dörzsöli a tenyerét, komoly pilótamunka vár a GS saját szakértőjére.

A Microsoft Flight Simulator augusztus 18-án érkezik PC-re és valamivel később Xbox konzolokra is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)