Hirdetés

Az új Monster Hunter Rise trailerben a szörnyek és a helyszínek is megismerhetőek

|

A Nintendo Switch idei felhozatalának egyik legfontosabb darabja, a Monster Hunter Rise is megmutatta magát a tegnap esti Nintendo Directen.

Hirdetés

Egy nem túl hosszú, de annál tartalmasabb trailert kaptunk az idén érkező Monster Hunter Rise-ból. A szörnyvadász játék a világ egyik legnépszerűbb többjátékos JRPG-je, ennek megfelelően pedig milliók várják a Rise megjelenését.

Az új epizód hatalmas új szörnyeket ígér, ami már önmagában elég izgalmas lenne, de az új trailer alapján a sztori és a karakterek is komoly figyelmet kapnak majd. A lejjebb megcsodálható videóban két új szörnyet, a Rakna-Kadakit, és az Almudront láthatjuk 5 visszatérő ellenfél mellett. Kamura Village is feltűnik, annak lakóival, akik láthatóan arra készülnek, hogy megállítsák a szörnyek hozta pusztítást.

Hirdetés

Íme a kedvcsináló videó:

A trailerből kiderült, hogy az eredetileg csak Japánban belengetett MH:R díszítésű Nintendo Switch és kontroller is megvásárolható lesz világszerte, ami nagyon jó hír azoknak, akik ezért a játékért szeretnének beruházni a hibridre.

A Monster Hunter Rise megjelenés 2021. március 26-án lesz esedékes Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)