Hirdetés

Az új Nintendo konzoltól "tátva marad a szánk"

|

Ugyan még messze van a Wii utódja, Yoshio Sakamoto azt állítja, hogy nagy meglepetésre kell számítani.

Hirdetés

Egy spanyol weboldalnak nyilatkozva azt mondta, hogy az új Nintendo konzoltól "tátva marad a szánk".

"Soha nem azt tettük, amit a többiek. A célunk az, hogy mindig olyat csináljunk, ami magára vonja a figyelmet, és úgy gondolom, ezúttal sem lesz ez másként. Biztos vagyok benne, hogy az új Nintendo géptől tátva marad a szátok." - mondta Sakamoto. A Nintendo elnöke, Satoru Iwata idén megemlítette, hogy a 3DS nyomán az új otthoni konzol is használni fogja a 3D-t valamilyen módon. A Nintendo of America első embere, Reggie Fils-Aime még márciusban nyilatkozta, hogy a Nintendo Wii utódja csak és kizárólag akkor érkezik, ha egy fejlesztő azzal állít eléjük, hogy van egy ötlete, amit a Nintendo Wii-n nem képes megvalósítani, ez pedig még szerintük messze van.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)