Hirdetés

Az új Overwatch pályával új kihívás is kezdődött, egy Hanzo skin a jutalom

|

Az új karakterkinézet bizonyára nem fogja mindenki tetszését elnyerni.

Hirdetés

A Blizzard néhány hete meglepte az Overwatch közösségét egy új pálya bemutatásával. Az akkor még csak PTR szervereken elérhető helyszín mára felkerült az éles szerverekre, és mindenki szabadon pörgetheti. Érdemes is lesz nyomni rajta a meccseket, mert ha összejön 9 győzelem, akkor bezsebelheted a lenti videóban látható, csodálatosan ergya Hanzo kinézetet.

Hirdetés

Az új pálya, Kanezaka Deathmatchre készült, tehát a szokásos feladatok helyett itt csak a lövöldözésre kell koncentrálni. Már ha tud bárki bármire is koncentrálni egy virtuális macskakávézó mellett.

A Kenzaka térkép megjelenésével egyidőben elindult a január 25-ig tartó Kanezaka Challenge is, melynek keretében kozmetikai apróságokat zsebelhetünk be minden 3. győzelem után. Kilencet kell nyerni, hogy megkapjuk a már említett Hanzo skint. Az esemény alatt Twitch streameket is érdemes lesz nézni, mert 6 órányi tartalomfogyasztás után egy rakat spray a jutalom.

Az egyetlen kívánságunk az egész kapcsán, hogy amennyiben Hanzo legközelebb napszemüveget megy vásárolni, kérje ki az ebben a témában láthatóan jártasabb öccse véleményét.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)