Hirdetés

Az új patch óta még több baj van az Assassin's Creed Valhallával a next-gen konzolokon

|

Ugyan több hibát is javít a frissítés, a visszajelzések alapján továbbra sem stimmel minden, sőt.

Hirdetés

Általában örömteli, ha vadonatúj patch érkezik egy-egy játékhoz, hiszen a fejlesztők ezekkel a foltozásokkal rengeteg problémát tudnak orvosolni, illetve új tartalmakkal is meglephetik a rajongókat.

Nem olyan régen az Assassin's Creed Valhalla is kapott egy méretes frissítést, aminek hála az új generációs konzolokon már mi dönthetjük el, hogy a jobb teljesítményt vagy a szebb látványt részesítjük előnyben.

Hirdetés

Persze a fenti opciókon túl sok más jótékony dolog is érkezett a patchcsel, ám a jelek szerint mégsem lehetnek maradéktalanul elégedettek a játékosok. Xbox Series S-en kifejezetten jól szuperál mindkét új mód, viszont PlayStation 5-ön sajnos már közel sem ilyen rózsás a helyzet. A beszámolók szerint ugyanis a teljesítményre fókuszáló opciót használva ugyanis előfordul a Sony gépén, hogy az képfrissítés rendszeresen leesik 40 fps közelébe.

Továbbá a patchnek meg kellett volna szüntetnie a képtörést Xbox Series X-en, és ugyan egyesek szerint javult valamennyit a helyzet, még mindig sok az olyan játékos, akinél továbbra is jelen van ez a kellemetlen probléma.

Nálatok javult valamennyit a játék a patch megérkezése után?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)