Hirdetés

Az új PES, ami már csak eFootball 2022, a Steam legrosszabb játéka lett

|

Nem jött be a Konami óriási ötlete, az ingyenesen játszható eFootball 2022 minden várakozást alulmúlt.

Hirdetés

Bizonyos régiókban a Pro Evolution Soccer a FIFA fölé tudott kerekedni, de ha az összeladásokat nézzük, meg sem közelíthette az EA Sports sorozatát, ami egyébként általában minden évben megszerzi a legjobban fogyó játék címét. A Konami úgy döntött, idén másképp próbálkozik, elhagyja a PES márkát, és csak eFootballként, ingyenesen teszi elérhetővé az idei részt. 

Már akkor sejtettük, hogy ebből még baj lesz, amikor bejelentették, hogy a ma megjelent változatból ez-az kimarad, de nem gondoltuk, hogy a Steam történelmének legrosszabb játékává válik.

Hirdetés

A felhasználói értékelések több mint 90 százaléka negatív, ami még úgy sem jó jel, hogy feltételezzük, néhányan sértődöttségüket fejezték ki így. Az egyik legnagyobb probléma, hogy a játékosok arca röhejes, testük egészen bizarr pózokat képes felvenni.

A Konaminak az a nagy terve, hogy folyamatosan bővíti és javítgatja a játékot, és úgy érezte, belefér, ha ebben az állapotban adja ki. Tavaly pont azért nem jött teljes értékű játék, csak egy frissítés, hogy az idei rész megkaphasson minden szükséges figyelmet, igazán újnak érződjön. Hát, nem jött össze.

A GS már a TikTokon is vár

Hírek, érdekességek, tippek, ajánlók, unboxing, hardveres videók, minden, ami 1-2 percbe belefér. Kövess minket TikTokon is!

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)