Hirdetés

Az új Psychonauts 2 trailerben a főszereplő családja is feltűnik

|

A videó alapján Raz bizony elég népes famíliával rendelkezik.

Hirdetés

Nyáron újabb játékkal lep meg minket az Xbox Game Studios, méghozzá a Double Fine Productions által fejlesztett Psychonauts 2 képében, amelynek elődje még sok évvel ezelőtt, 2005-ben jelent meg eredetileg.

Bizony a folytatás is elég izgalmas kalandnak ígérkezik, így valószínűleg a rajongók is alig várják már, hogy belevághassanak, ám egyelőre egy vadonatúj trailerrel kell beérniük, mivel a megjelenés napja még egy picit odébb van.

Hirdetés

Az új kedvcsináló a Psychonauts 2 történetére fókuszál, amelynek főszereplője természetesen ismét Raz lesz. A videóban nemcsak a cselekményt és annak szereplőit ismerhetjük meg jobban, hanem a játékmenetbe is belekukkanthatunk egy kicsit, és ha mindez nem volna elég, akkor ráadásul még főhősünk népes családjával is találkozhatunk.

A Psychonauts 2 augusztus 25-én érkezik meg PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra, Xbox Series X-re és Series S-re, ráadásul már a megjelenés napján bekerül az Xbox Game Pass kínálatába is.

Olvasd telefonon csak a legfontosabb híreket!

Semmi spam, csak napi 2-3 értesítés Viberen, hogy képben maradj a játék- és filmvilág, a geek kultúra legérdekesebb híreivel.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)