Hirdetés

Az új Test Drive mellett egy másik versenyjáték is készül a Naconnál

|

A RiMS Racingben azonban nem az autók, hanem a motorok kapják a főszerepet.

Hirdetés

Pár hónapja a The Bigben Group minden videojátékos érdekeltségét a Nacon brand alá szervezte, akkor pedig több projekt készüléséről is beszámoltak: szóba került a Spiders újdonsága (ez a Steelrising) és a KT Racing következő címe (ez a Test Drive Unlimited Solar Crown lesz), azonban tartogattak még egy meglepetést a versenyjátékok szerelmeseinek. 

Hirdetés

A Race Ward Studio fejlesztésében, a Kylotonn grafikus motorjára (ezt használják a WRC szériánál is) épülve készül a RiMS Racing. A Nacon információi alapján a csapat olyan fejlesztőket tömörít, akik már 20 éve virtuális motorversenyes játékokon dolgoznak. Ígéretük szerint a szimulátort egy olyan egyedülálló és innovatív koncepcióra építik, amely a motor mechanikáit a játékélmény központi elemévé teszi, a játékosok pedig imádni fogják a kétkerekűek viselkedését. Lesznek híres pályák, licencelt fémparipák, valamint karriermód csapatmenedzsmenttel és online multi is. 

Sajnos a Nacon nem adott ki semmilyen látnivalót a RiMS Racing kapcsán, de azt tudjuk, hogy valamikor 2021-ben fog megjelenni. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)