Hirdetés

Az új trailer után még jobban bízunk a Marvel's Guardians of the Galaxyban

|

Egyre biztosabbak vagyunk benne, hogy ez a játék jobban sikerül majd, mint a Bosszúállókkal foglalkozó epizód.

Hirdetés

Amikor tavaly megjelent a Marvel's Avengers, sokan gondolták, hogy talán nem is kellene ezt tovább erőltetni, az lenne a legjobb, ha a Square Enix elengedné a marveles vonalat.

A kiadó azonban szerencsére másképp gondolta, és annak ellenére, hogy az első próbálkozás még a fejlesztés költségét sem hozta vissza, gőzerővel dolgoznak a Marvel's Guardians of the Galaxyn, mely minden alkalommal meggyőz minket arról, hogy van értelme esélyt adnunk neki.

Hirdetés

A PlayStation Showcase során újra előkerült a játék, mi pedig a két és fél perces videó minden pillanatát nagyon szerettük, nézzétek meg ti is:

A látvány ugyan hasonló, a hangulat mégis ezerszer jobbnak tűnik, mint a bosszúállókos játéknál, arról nem is beszélve, hogy az előzetes zenéje és a poénok is mind a helyükön voltak.

A GS YouTube csatornája csak rád vár!

Videótesztek, magyarázók, érdekességek, beszélgetések, livestreamek, végigjátszások, magyar feliratos előzetesek.

A Marvel's Guardians of the Galaxy még idén, október 26-án megjelenik PS4-re és PS5-re, Xbox One-ra és Series gépekre, PC-re, és még Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi.

Ha érdekel, hogy mi történt a műsor alatt, ezen a linken megtalálod az összefoglalónkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)