Hirdetés

Az új Watch Dogs: Legion trailer rengeteg újdonságot ígér

|

Ma érkezik az első nagyobb tartalmi frissítés és DLC, melyek rengeteg újdonságot hoznak a hackerek homokozójába.

Hirdetés

A Watch Dogs: Legion ugyan senkinek sem robbantotta le az arcát, de elég nagyot szólt ahhoz, hogy rengetegen várják a folytatást. Az első nagyobb tartalmi dömping ma érkezik, ami még azoknak is jó hír, akik nem húzták be a Season Passt, mivel fizetős és ingyenes tartalmak is jönnek.

A legfontosabb újdonság azonban Mina Sindhu lesz, akit a bérlet tulajdonosai már ma harcba vihetnek majd egyjátékos és többjátékos kalandokban.

Hirdetés

Sindhunak látszólag természetfeletti erői vannak, melyek segítségével átveheti az irányítást mások elméje felett. Az új karakter a kiegészítés középpontja, de vannak még itt új DedSec küldetések, új co-op küldetések, bővített karakterszerkesztő, új karakterkasztok és sok minden más. A lenti trailer szépen lebontja az egyes újdonságokat:

A Watch Dogs: Legion megjelent PC-re, PlayStation 4-re, PlayStation 5-re, Xbox One-ra és Xbox Series X/S-re. Mi nem voltunk maradéktalanul elmosva tőle, de egy pár órányi móka kétségtelenül van benne.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)