Hirdetés

Az új Xbox 360 Dasboard elrontja a képminőséget?

|

Nem aratott osztatlan sikert a Metro nevet viselő új Xbox 360 Dashboard, de a legújabb kritika már nem csak ízlésvita.

Hirdetés

Mert azon ugyebár lehet vitatkozni, hogy a csempe-felület felépítése mennyire átlátható, milyen logika szerint működik az új Dashboard, mennyire lett lassabb a navigáció - ezek jórészt egyéni problémák, akad olyan, akinek nagyon bejött, mások fanyalognak, minden újításnál ez a bevett szokás.

Azonban az már sokkal nagyobb probléma, hogy a Metro láthatóan lerontja a konzolon lejátszott videók minőségét: a fekete szín érezhetően a szürke felé hajlik, gyengébb a kontraszt, a színek pedig fakóbbak, a kép elmosódottabb lesz. Az Eurogamer oldalán egy részletes összehasonlító-teszt is látható az NXE és a Metro képminőségét illetően, és azt kell mondanom, hogy a vádak nem megalapozatlanok.

A Microsoft rövid közleményben reagált csak eddig az elégedetlen felhasználók által felvetett problémákra, amelyben megköszönték az észrevételeket, a jövőben majd figyelembe veszik ezeket újítások esetén, és hálásak, amiért a Metro felületet telepítettük. Hát ezt meg mi köszönjük, tényleg.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)