Hirdetés

Az új Xbox konzolokra is jöhet az egyik legfurább zombis játék

|

Az Aspyr 2005-ös zombis játéka, a Stubbs the Zombie a Microsoft új konzoljain is tiszteletét teheti.

Hirdetés

Több mint 15 éve jelent meg az azóta bezárt Wideload fejlesztésében és az Aspyr kiadásában egy különleges TPS akciójáték, a Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse, amelynek egyediségét az adta, hogy ezúttal nem ölnünk kellett az élőhalottakat, hanem mi magunk irányítottuk az egyikőjüket.

A projektről sokan őriznek szép emlékeket (GameStar teljes játék is volt anno!), és a legújabb hírek alapján lehetséges, hogy a Microsoft új konzoljain folytatódhat a nosztalgiázás. 

Hirdetés

A True Achievements és a Microsoft Store is listázta (17+-os korhatárbesorolással) a zombis klasszikus új kiadásait, ezek alapján a Stubbs the Zombie in Rebel Without a Pulse március 16-án jelenhet meg Xbox One-ra és Xbox Series S/X-re - előbbi honlap szerint 35 trófeával. 

Hivatalos bejelentés egyelőre nem történt, de valószínűleg már csak idő kérdése. Mi már alig várjuk, hogy ismét a néhai Edward "Stubbs" Stubblefield bőrébe bújva szürkeállományt majszolhassunk és agyatlan császkálókká változtassuk Punchbowl városának lakóit. És ti?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)