Hirdetés

Az új Xbox leárazásokkal most éri meg nekivágni a teljes Assassin's Creed sorozatnak

|

Az Xbox aktuális kedvezményei között király verekedős játékok, a Doom Eternal, a Dark Souls trilógia, illetve rengeteg Assassin's Creed vár kedvezményes áron.

Hirdetés

A korábban futó akciókhoz nemrég újabb leárazások csatlakoztak a Microsoft áruházában, így most elég jó kedvezményeket érvényesíthetsz digitális Xbox One-os játékgyűjteményed bővítése közben. A Bandai Namco mellett a Bethesda is bedobott egy-két időszakos árcsökkenést, illetve a Ubisoft, meglovagolva a Valhalla által felkorbácsolt hype-ot szinte a teljes Assassin's Creed sorozat árait megnyirbálta.

Hirdetés

Így a sorozat megújulását hozó két legújabb részen is sokat spórolhatsz, az AC Origins most 5495 Ft, ért, az Odyssey pedig 7695 Ft-ért kerülhet be a gyűjteményedbe, de a DLC-ket tartalmazó Gold kiadásaik sem sokkal drágábbak, 8995 és 10495 Ft-os áron még egy csomó tartalmat bezsebelhettek velük.

Ha pedig a jóval régebbi részek is kimaradtak, az Assassin's Creed: The Ezio Collectionre is érdemes lehet lecsapnotok, hiszen 4 795 Ft-ért egyből három játékot kaptok (az AC II mellett a Brotherhood és a Revelations a gyűjtemény része), a sokak által a széria egyik csúcspontjának tartott AC IV: Black Flag pedig potom 2435 Ft-ért lehet a tiétek.

Ha kell egy kis segítség a választásban, akkor itt a mi szubjektív toplistánk arról, hogy melyek a legjobb Assassin's Creed játékok, de persze egymásnak is adjatok tippeket kommentben, ha nem értetek egyet velünk.

A Bandai Namco leárazása több műfaj rajongóinak is tartogat ezt-azt, a verekedős játékok kedvelői például a Tekken 7-et mindössze 3745 Ft-ért, a Jump Force-ot 6925 Ft-ért, a Soulcalibur VI-ot 5245 Ft-ért, a Dragon Ball FighterZ-t pedig 7495 Ft-ért húzhatják be.

A virtuális versenyzőket az 5245 Ft-ra leütött Project CARS 2-vel (7495 Ft-ért már Deluxe kiadást szerezhettek), az akció-RPG-k iránt érdeklődőket pedig 4995 Ft-os Dark Souls III-mal (itt 6870 Ft a Deluxe változat) és 7490 Ft-os Dark Souls Remastereddel igyekszik elcsábítani a japán kiadó.

Aki pedig a március végi megjelenés óta gondolkodik a Doom Eternalon, annak jó hír, hogy a normál változaton most 5250 Ft-ot spórolhat, míg a Deluxe változat árából 7500 Ft-ot nyírt le a kiadó. Ezekkel együtt a cikk írásának pillanatában 337 játék vár rátok valamilyen kedvezménnyel, úgyhogy van miből böngészni az Xbox Store-ban.

Van valami, amire most le is csaptok gyorsan?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)