Hirdetés

Az újrakevert GTA trilógiában úgy esik az eső, hogy azt se tudod, hol vagy

|

Amikor legutóbb San Andreasban jártunk, az időjárás ennél azért barátságosabb volt.

Hirdetés

Viharos idők járnak a Rockstar körül. Meglehetősen trehány formában adták ugyanis ki a Grand Theft Auto: The Trilogy - The Definitive Editiont, amiben annyira bíztak a fejlesztők, hogy gyakorlatilag le is bombázták miatta a modding közösséget. Mert hát minek is gyártana bárki remaster-stílusú modokat, amikor itt van a három klasszikus felújított verziója, ugye?

A megjelenés után aztán hamar kiderült, hogy gond van a fényezéssel. Ugyan a trilógia egyes részei tényleg mutatósak, de jellemzően a szebb pillanatokból van kevesebb. A játékok bugosak, a karaktermodellek furák, és még az időjárás is úgy viselkedik, mintha a GTA: San Andreas egy esőerdőben játszódna.

Hirdetés

A nyílt világú játékokban persze sűrűn változik az időjárás. A fejlesztők így csempésznek egy szeletnyi realizmust a virtuális térbe, és ezzel a 3D-s GTA-k esetében sem volt másképp. A gond csak az, hogy a GTA: San Andreasban az eső olyan erősre sikerült, hogy nem lehet látni tőle.

A vállalhatatlan zuhatagtól függetlenül persze sehol sem gyűlik fel a víz, sőt, az álló vízfelületeket az eső ki is kerüli.

Amíg a Rockstar nem javítja ki, a modderekben bízhatunk: szerencsére már készült is egy mod, ami legalább PC-n javít a helyzeten.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)