Hirdetés

Az Ukrajnában zajló háború a GoldenEye 007 remake-nek is keresztbe tehet

|

Hosszú ideje pletykálják, hogy visszatérhet a legendás James Bond játék, a helyzete azonban egyre csak nehezedik.

Hirdetés

James Bond az egyik legmenőbb akciókarakter, akit valaha a hátán hordott a világ, a vele készült videojátékok azonban fájóan sokszor csak középszerűen sikerültek, ami magyarázza, hogy miért 2012-ben láthattunk utoljára a 007-est bevetésen egy játékban.

Nem volt azonban ez mindig így, évtizedekkel ezelőtt több cím is nagy sikert aratott, az 1997-es GoldenEye 007 pedig a jobb részek közül is kiemelkedik.

Hirdetés

Egy ideje már pletykálják, hogy készül a GoldenEye 007 remake, most azonban rossz hírek érkeztek a projekttel kapcsolatban. A Venturebeat írója, Jeff Grubb a Twitteren osztotta meg a legújabb információit a játékkal kapcsolatban, szerinte az Ukrajnában zajló háború miatt sajnos a GoldenEye 007 remake is veszélybe került.

Grubb a Microsoft 1 vs. 100 műsorával kapcsolatban is megosztott egy fontos információt, hiszen ennek a visszatérése is felreppent mostanság. Az újságíró szerint az élő kvízműsor vezetője, Alex Kipman lelépett a Microsofttól, miután verbális és szexuális zaklatás miatt is előkerült a neve.

Nem akarsz lemaradni semmiről?

Rengeteg hír és cikk vár rád, lehet, hogy éppen nem jön szembe GSO-n vagy a social médiában. Segítünk, hogy naprakész maradj, kiválogatjuk neked a legjobbakat, iratkozz fel hírlevelünkre!


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)