Hirdetés

Az ukrán-orosz háború miatt Anglia egyik legjobb csapatát is ignorálja az EA

|

Közeledik a FIFA 22 Team of the Season, a Chelsea azonban hiába harmadik a tabellán, a játékosainak esélye sem lesz bekerülni a csapatba.

Hirdetés

Nyárhoz közeledve lassan eléri a FIFA Ultimate Team azt a szakaszt, ahol már mindenki az end game csapatával játszik, nem igazán lesz már olyan promóció, ahonnan erősebb lapokat lehet szerezni, mint a most elérhetőek. Ez alól kivétel a hamarosan induló Team of the Season időszak, a Premier League köré építőknek azonban komoly hiányérzetük lehet.

A szomszédunkban duló háború a sport világát is elérte, minden orosz csapatot kitiltottak a nemzetközi sorozatokból, de Angliában is akad egy csapat, amelyik alaposan megissza a levét az ukrán-orosz konfliktusnak.

Hirdetés

A Chelsea Football Club 2003-ban új tulajdonoshoz került, Roman Arkagyjevics Abramovics vásárolta meg a fővárosi gárdát, az üzletember azonban a közelmúlt eseményei miatt nem kívánatos személy lett, és nem csak őt, hanem a Chelsea-t is komoly megszorítások érték.

Hiába folynak már komoly tárgyalások a klub eladásával kapcsolatban, az EA ennek ellenére is úgy tűnik, hogy fellép a Chelsea ellen, és kihagyja a Team of the Season időszakból a londoni kékeket, hiába harmadik a Premier League-ben.

A hír persze csak akkor nyer megerősítést, mikor megjelenik a Premier League-es Team of the Season, addig reménykedhetünk, hogy néhány kék mezes is kap majd SBC-t és felturbózott lapokat, amiket kiérdemeltek a szezon során.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)