Hirdetés

Az Uncharted 4 is megjelenhet PC-re

|

A Sony tegnapi tájékoztatóján egy nagyon érdekes infografika is felbukkant, amely tisztán és világosan mutatja a jövőben PC-re érkező PS-exkluzívok listáját.

Hirdetés

Tegnap este a Sony megtartotta a befektetői tájékoztatóját, ami nagyrészt egy rakat számot, és a nagyközönség számára csak fékezetten érdekes üzleti információt tartalmazott, de volt néhány megjegyzés, amire azért felfigyeltünk.

Az egyik a Sony PC-s próbálkozásainak eredménye: a Horizon: Zero Dawn hatalmasat ment megjelenésével, mindent egybevetve 250 százalékban hozta be a fejlesztési költségét. Nem csoda hát, hogy a kiadónak vannak még tervei a platformmal.

Hirdetés

A bemutató illusztrációkon látható volt egy felsorolás, ami megmutatta, mik azok a PC-s megjelenések, melyek jelenleg tervben vannak a Sonynál. A Days Gone logójának felbukkanása nem kifejezetten meglepő, mivel az már megjelent a Steamen és az Epic Games Store-on, Kaci tesztjét már olvashatjátok nálunk róla. De kiszúrtunk egy másik címet is, amiről eddig még nem esett szó.

Az Uncharted 4: A Thief's End, a Naughty Dog csodálatos akciójátéka még mindig PlayStation-exkluzív, de úgy tűnik, hogy ez már nem sokáig marad így.

Egy picit fura, hogy a sorozat végével kezdik a PC-s portolást, és mondjuk nem az újrakevert csodacsomaggal, de ezen a ponton a PC-s tábor valószínűleg bármilyen Sony-exkluzívnak örülni fog, és meglehetősen nagy esély van rá, hogy nem alaptalan az ujjongás. Amint van konkrét és hivatalos bejelentés, természetesen megosztjuk veletek.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)