Hirdetés

Az Unreal Engine 5 varázsolja majd elénk a Senua's Saga: Hellblade 2 világát

|

A Senua's Saga: Hellblade 2 egy igazi újgenerációs motor erejével mutatja meg majd legszebb arcát.

Hirdetés

Láthattuk már, hogy mire lesz képes az Epic Games csapatánál készülő Unreal Engine 5, aminek használatával elég ütős virtuális tereket tárhatnak majd elénk a fejlesztők. Ehhez némi örömhír is társul most, mivel hivatalosan is megerősítették, hogy a Senua's Saga: Hellblade 2-t bizony az Unreal Engine 5 fogja futtatni, aminek hála nagy valószínűséggel eléggé ütős látványvilág tárul majd a játékosok elé. Az első részt ismerők tudják, hogy grafika terén az első rész is remekelt, nagyon várjuk tehát a szintlépést.

Hirdetés

Maga a hír egyébként nem túl meglepő, hiszen a Ninja Theory játéka már egy vérbeli következő generációs alkotás lesz, ami jelen állás szerint kizárólag PC-re és Xbox Series X-re fog megjelenni, remélhetőleg valamikor a közeljövőben, mivel ugyebár a fejlesztőcsapatot felvásárolta a Microsoft. Van egyébként egy másik érdekes projektjük: a Project: Mara egy a Hellblade-től független, kísérleti alkotás, amely a mentális problémákat próbálja meg valamilyen interaktív formába önteni (ez a terület ugyebár a Hellblade világában sem ismeretlen). 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)