Hirdetés

Az Unreal Tournament 3 is Vistáért kiált

|

Az Unreal Tournament 3 játékot (anno Unreal Tournament 2007 névvel jelentették be) a GeForce 7-es generációjának idején jelentették be, ám a fejlesztés úgy tűnik túllépett ezen a generáción.

Hirdetés

Miután nem kevés játék konzolon már rég az Unreal Engine 3 meghajtásával nyűgözi le a játékosokat, addig PC-re még mindig várjuk azokat a játékokat, amik ezt a grafikus motort használják a pixelek mozgatására. Sajnos egy új hír szerint nem lesz egyszerű dolga annak, aki maximális grafikai minőségben szeretné élvezni az Unreal Tournament 3 játékot, mivel a teljes vizualitáshoz egy NVIDIA 8800-as kártya és Windows Vista operációs rendszer fog kelleni. A megjelenési dátum továbbra sem ismert, így bőven van még időnk az átállásra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)