Hirdetés

Az űrbe visz minket az új Humble Bundle csomag

|

Most olyan játékokat zsebelhetünk be olcsón, mint a Stellaris.

Hirdetés

Létezik annál csodálatosabb kombináció, amikor fillérekért szerezhetünk be játékokat, ráadásul ezzel támogathatjuk a fejlesztőket vagy akár jótékonykodhatunk is? A Humble Bundle rendszeresen jelentkezik kihagyhatatlan kollekciókkal különböző témákban; a legújabb csomagban a felfedezés és terjeszkedés kapta a főszerepet, amelynek kifejezetten örülni fognak a sci-fi rajongók. 

Hirdetés

A legkisebb kategóriában egy euróért cserébe zsákolhatunk be három játékot, köztük van a Sins of a Solar Empire: Trinity és Rain of Reflections első fejezete is. Az eggyel drágább szekció már közel 5 eurót kóstál, amiért négy Galactic Civilizations cím és egy Starpoint Gemini Warlords jár, a legnagyobb összegért (ami még mindig csak 10 euró) pedig a Stellaris - Galaxy Edition üti a markát azoknak, akik lecsapnak a Humble Bundle Explore & Expand Bundle-re

Ezúttal is dönthetek úgy, hogy vásárlásotokkal támogattok egy szervezetet: a lehetőségek között van az Amerikai Vöröskereszt és az 1-es típusú cukorbetegség kutatásával foglalkozó alapítvány, a JDRF is. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)